Skip to main content

Nyttårscruise til København med RunWay-Norway og Fjord Line 2019/2020

Pris fra og med:
4 850,-
Dager:106
* Båt Norge – København tur/retur i innvendig dobbellugar
* Middag om bord inkl. drikke 29.12
* Inngang til Tivoli og middag inkl. drikke 30.12.
* Byrundtur i København 31.12
* Overdådig nyttårsbuffet i Commander restaurant, søte fristelser fra dessertbuffeten og en deilig ostebuffet. Drikke er inkludert
* Reiseleder fra RunWay-Norway
TransportType:Båt/Buss
Bestill reise

Nyttårs Cruise til København

Fra Stord, Haugesund og Stavanger

29. desember 2019 – 1. januar 2020

Vi inviterer til stort nyttårs cruise og nyttårsfeiring med Fjord Line sitt utmerkede skip MS «Stavangerfjord» til København. Stavangerfjord seiler til København i stedet for til Hirtshals og det blir fire dager ombord og i København som du vil virkelig nyte.

Start i Bergen og innom Stavanger og et døgn i København med middag om kvelden 30. desember i Tivoli og sightseeing nyttårsaften. Det blir stor nyttårsfeiring etter utseilingen fra København om bord på seilingen mot Norge. Dette nyttårscruiset arrangeres for fjerde  gang og har vært fullt hvert år.

Vi tilbyr tilslutning med egen buss fra Stord, Haugesund og Stavanger til ombordstigning i Risavika og samme vei tilbake.

Se programmet og meld deg på til en stor avslutning for året 2019.

Dag 1, søndag 29/12:            (Bergen) - Stord – Haugesund – Stavanger – Risavika
Vår turbuss starter fra Leirvik bussterminal kl. 15.00. Det er mulighet for påstigning underveis. Avreise fra Haugesund rutebilstasjon kl. 16.00 og til Arsvågen for ferge til Mortavika. Så inn til Stavanger og sentrum Byterminalen for avreise kl. 18.00 til Risavika. Innsjekk senest kl. 19.00. Avreise kl. 20.00. Reiseleder er med på turen og sjekker inn og leverer ut ombordstigningskort. Vi går om bord og finner våre lugarer og samles så til felles middag i buffet restauranten. Drikke inkludert. Vi nyter turen og hygger oss om bord med underholdning og dans. NB! Dersom du vil gå ombord i båten i Bergen, er dette fullt mulig. Bare gi beskjed ved bestilling. 

Dag 2, mandag 30/12: Om bord og København
Nyt seilingen og spis frokost i kafeteriaen eller restauranten (ikke inkludert). Vi kommer til København kl. 14.00. Det er mulighet å ta seg en tur på byen og det går shuttlebuss fra båten til sentrum. Vi samler oss om kvelden og kjører med buss inn til sentrum for å spise middag på den kjente Grøften Restaurant i Tivoli. Inngang til Tivoli er inkludert og det blir tid til å vandre rundt i Tivoli. Her er det et flott julemarked som arrangeres helt til nyttår. På Grøften får vi servert Grøftens Luksus Juleplatte som er dansk og der øl, vin eller vann er inkludert og dansk snaps. Dette er ekte dansk aftens. En uhøytidelig aften med hyggelige medreisende. Det er tid for å vandre rundt i Tivoli og besøke julemarkedet før bussen bringer oss tilbake til båten.

Bilderesultat for julemarked i københavn

Dag 3, tirsdag 31/12: København og Nyttårsfeiring  
Frokost på egen hånd i kafeteria eller restaurant (ikke inkludert) og kl. 08.30 går vi i land for å dra på byrundtur i København med lokal guide. Vi får se de mest kjente severdigheter i byen før det blir tid på egen hånd. Ta en tur på Strøget, verdens første gågate, eller en tur rundt i sentrum. Kanskje en tur innom det verdensberømte Tivoli igjen med sitt Julemarked. Bussen tar oss tilbake til båten om ettermiddagen og vi gjør oss klar for den store nyttårsfeiring. Vi seiler ut fra København kl. 15.00. Det blir aperitiff og så klar for en stor nyttårsbuffet i Commander restauranten. Forsyn deg fra en overdådig nyttårsbuffet, søte fristelser fra dessertbuffeten og en deilig ostebuffet. Drikke er inkludert. Vi går inn i det nye året og kanskje noen svinger seg på dansegulvet utover natten. Og husk, her er det ingen drosjekø eller drosjeutgifter for å komme seg hjem.

Dag 4, onsdag 1/1: Risavika – Stavanger – Haugesund – Stord  (Bergen)
Nyt formiddagen på selingen langs kysten opp til Risavika der vi ankommer kl. 14.00. Vår buss kjører til Stavanger og fortsetter opp til Haugesund og til Leirvik ca. kl. 18.00. NB! Er du med båten tilbake til Bergen, er ankomsten Bergen kl. 20.00.

AVGANGSDATO: 29. desember 2019

Pris pr. person:  kr. 4.860,-

TURPRISEN INKLUDERER:
* Båt Norge – København tur/retur i innvendig dobbellugar
* Middag om bord inkl. drikke 29.12.
* Middag i Tivoli i København inkl. drikke og snaps 30.12.
* Byrundtur i København 31.12.
* Overdådig nyttårsbuffet i Commander restaurant, søte fristelser fra dessertbuffeten og en deilig ostebuffet. Drikke er inkludert
* Reiseleder fra RunWay-Norway

TILLEGG PR. PERSON:
* Utvendig lugar:  kr. 400
* Enkel innvendig lugar:  kr. 400,-
* Enkel utvendig lugar:    kr. 800,-
* Minilux m/havsutsikt:   kr. 1.300,-
* Frokoster ombord
* Turbuss til og fra Risavika 


TILSLUTNING MED BUSSEN T/R PR. PERSON:
* Fra Stord:                   kr. 500,-
* Fra Haugesund:        kr. 400,-
* Fra Stavanger:          kr. 200,-

  • OBS! Ved påmelding må nasjonalitet, passnummer, kjønn og fødselsdato på deltakerne oppgis.
    Pass:  Gyldig pass må medbringes

  •  

    VIKTIG: Påmeldingsfrist med fri avbestilling er 30. oktober 2019. Turen har vært år vært fulltegnet med venteliste så vi anbefaler rask påmelding. Etter 30. oktober er det selvfølgelig påmelding hvis ledige plasser.

    PÅMELDING:        

     

www.runway-norway.no,  e-post:  j-h-sun@online.no      mobil: tekst til:  901 14 896
 

Søk reise

Avganger & priser

UtgåendeAvreisestedReisemålLedige plasserFra Og Med pris
29/12Båt/BussNyttårscruise med RunWay-Norway og Fjord Line til København 29.12.84 850,-Bestill